KezdőlapELEKTRO > Mobiltelefon > Samsung Galaxy S6 32GB Gold

Samsung Galaxy S6 32GB Gold

Raktáron
Márka: Samsung Gyártói cikkszám: K8762
65000 HUFBrutto
Az ön vállasztása:
Samsung Galaxy S6 32GB Gold
Termékleírás és paraméterek

Leírás

Tökéletes kialakítás 

Üvegfúvók és fémművesek munkái ihlették a Samsung Galaxy S6 fém és üveg kialakítását. Élvezze a lenyűgöző ívelt formák nyújtotta magával ragadó élményt, és az üvegfelületeken megjelenő káprázatos színeket.


Továbbfejlesztett fényrekesz, élesebb képek 

A Samsung Galaxy S6 hátsó és előoldali kamerája is nagyobb felbontású és F1.9 fényrekeszű, így bármikor tökéletes képeket készíthetsz. Nyomd meg kétszer a középső gombot, amikor a kamerát szeretnéd használni és így nem maradsz le egyetlen fontos pillanatról sem.


Gyors töltés 

Soha többé nem kell aggódnod az akkumulátor töltöttsége miatt, hála a Samsung Galaxy S6 ultragyors feltöltésének, mely másfélszer olyan gyors, mint az előző modellek esetében. Egyszerűen csatlakoztasd a Samsung Galaxy S6-ot egy kompatilis töltő padhoz , hogy vezeték nélkül feltölthesd.


Páratlan teljesítmény 

A Samsung Galaxy S6 szupergyors bekapcsolási idejével és alkalmazások futtatásával a készülék mindig hatékony és lenyűgöző teljesítményre képes. A 64 bitesoperációs rendszer, az LPDDR4 és a továbbfejlesztett GPU még megbízhatóbb teljestményt nyújt, amellyel gördülékeny multitasking élményt élhetsz át.


Lenyűgöző kijelző 

Az 5,1" Quad HD (2560 x 1440) Super AMOLED kijelzővel a Samsung Galaxy S6 mindig tökéletes látványélményt nyújt és kültéren és beltéren is kiváló tisztaságú képet mutat. A továbbfejlesztett fényerőnek és pixelsűrűségnek köszönhetően bárhol lenyűgöző képeket készíthetsz. 

Fokozott biztonság 

Élvezze a példátlan nyugalmat a Samsung Galaxy S6 három hatékony biztonsági megoldásával: KNOX, ujjlenyomatolvasó és ideiglenesen generált kártyainformáció, mely virtuális kódolással nyújt biztonságot.


Smart Manager 

Az új Smart Manager alkalmazás segítségével egyszerűen ellenőrizheted a fontos információkat az akkumulátorral, tárhellyel, RAM és biztonsági beállításokkal kapcsolatban. A Quick Check funkcióval ugyanakkor könnyedén eltávolíthatsz felesleges adatokat, mellyel javíthatsz a teljesítményen.

 

 

Ezeknél a termékeknél nemlehet érvényesíteni az Áfát, eladás egy SPECIÁLIS módja §90 törvény č.235/2004Sb.

 

 

 

További ajánlatok számodra
Samsung Galaxy S6 32GB BlackSamsung Galaxy S6 32GB Black
65000 HUF
Leírás:  Tökéletes kialakítás  Üvegfúvók és fémművesek munkái ihlették a Samsung Galaxy S6 fém és
Segéthetünk?
Kérdezz feleket
Név
Vezetéknév
Telefonszám/Mobilszám
E-mail cím
Kérdés a termékröl
0 A felhasználó értékelésekben
Top